XetNET webhotelli alk. 1,37 €/kk

Tämän hetken suosituimmat vitsikategoriat: isävitsit, härskit vitsit, parhaat vitsit, lyhyet vitsit.

Viihde

Hauskat videot, lyhyet hauskat videot ja hauskat videoklipit vuodelta 2024! Näiden hauskojen videoiden parissa saat nauraa mahasi kipeäksi! Nauti näistä hauskoista videoista jotka olemme etsineet netistä.

Muurahaiset päällekkäin – YLE Luontoillan hämmentävä puhelu

YLE luontoilta sai odottamattoman käänteen, kun linjoille saatiin soittaja Ruotinkylältä (vai Lapinkylältä?), joka kertoi, että hänen vanhaan mökkiin tuli muurahaiset päällekkäin.

”Mitä tarkoittaa semmoinen?” kysyi soittaja, kun juontaja ja luontoillan asiantuntijatiimi kuuntelee hämmentyneenä, että mistähän ihmeestä on kyse.

Asiantuntijat saivat kysyä tarkentavia kysymyksiä, joilla soittajalta saataisiin hieman lisäselvyyttä asiaan.

”Voisitko vähän kuvailla millä tavalla ne oli päällekkäin?”

”Monessako kerroksessa niitä muurahaisia oli?”

”Missä ne oli päällekkäin?”

”Oliko ne pöydällä vai lattialla..?”

Muurahaiset päällekkäin – kuuntele hauska puhelu

Kuuntele mystisen puhelun sisältö ja loistavat arvausehdotukset, kun asiantuntijat yrittävät päästä kärryille, mistä ihmeestä oli kyse, kun muurahaiset oli päällekkäin!

Video: Muurahaiset päällekkäin (YouTube)

JAA KAVEREILLESI:

Vanhoja tv-mainoksia – muistatko nämä kaikki?

Vanhoja tv-mainoksia katsomalla tekee aikamatkan omaan nuoruuteen ja lapsuuteen. Moni mainoksista on oman aikakautensa helmi, jollaista ei välttämättä enää nykyaikana uskaltaisi edes julkaista! Siksi aikamatka menneisyyteen tuo nostalgiset muistot mieleen monella ja ovat jopa kansallisaarteita huvittavuutensa takia.

Muistatko vielä Lasol-mainoksen, jossa piirroshahmo puristi naiskuskin auton takapuskuria? Nämä mainokset ovat vuodelta 1989.

Muistatko Melody Pops -tikkarit, jotka vihelsivät? Stimorol-purukumin jota ei enää markkinoilla ole? Kontroversiaali Lakupekka-mainos suoraan vuodesta 1984? Katso nämä klassikot yllä olevalta videolta!

Kultaisella 1970-luvulla oli Tag-pesuaine sekä Jenkki-purukumi Irwin Goodmanin avustamana tosi kuuma juttu. ”Silmänpesevä” Saab sen sijaan oli sen ajan automaailman ihme, josta saimme nauttia 1970-luvun mainoksissa yllä olevalla videolla.

Mitä jos hypätään hetkeksi 1990-luvulle? Muistatko vielä lehtiotsikoihin päässeet Olvi CXX-olutmainokset, joissa alaston mies neuvoi tekemään pefletin Olvi CXX -sixpack-pakkauksesta. Tai Serenan mainoksen korvamato, joka soi koko kesän päässä?

Yllä mainoksia 1985-1986 vuosilta. Mukana mm. legendaarinen Mäntysuopa-mainos, jonka ”blooper” – eli pilalle mennyt versio päätyi julkaistavaksi levitykseen sen hauskuutensa takia, koska se sai näyttelijättäret kikattamaan.

Muistatko myös Valion maito-rallatuksen ”Panit maitoa tulemaan” joka löytyy tältä videolta? Tai Stop-pastillin mainoksen, jonka moni voisi kokea hyvin sovinistiseksi tänä päivänä :).

JAA KAVEREILLESI:

Noloimmat mokat TV-ohjelmissa Suomessa

Noloimmat mokat livelähetyksissä ovat ehkä niitä parhaimpia mokia, koska niissä on tahattomasti aina hauska lopputulos! Tässä parhaimmat TV-ohjelmien mokat Suomesta vuosien varrelta:

Noloimmat mokat naurattavat aina!

Tutustu myös vitsikirjastoomme joka päivittyy jatkuvasti! Meiltä löydät parhaat härskit vitsit, paskat vitsit sekä klassikot kuten Pikku-Kalle vitsit.

JAA KAVEREILLESI:

Mää mukkasin rotvallin reunaan ja pipa lens – Tampereen murteen pikakurssi

Tampereen murre on Pirkanmaan lahja Suomelle. Mutta mitä ihmettä tarkoittaa, jos tamperelainen eli manselainen sanoo: ”Mää mukkasin rotvallin reunaan ja pipa lens”? Video antaa selvennyksen tähänkin:

Kyseessä on Tabu-nimisen televisio-ohjelman klassikkosketsi, joka esitettiin alunperin vuosina 1986-1987. Pirkka-Pekka Petelius sekä Vesa Vierikko antavat sketsissä näytteen Mansen eli Tampereen murteesta.

Suomennettuna otsikossa esiintyvä lausahdus kuuluu tietenkin: ”Kaaduin katukiveykseen ja päähineeni putosi.”

PS. Kuinka sanoa, että olet tamperelainen, sanomatta että olet tamperelainen. Nyt Nauruviraston shopista:

Tuote myynnissä Nauruviraston shopissa: Näytä tuotteet verkkokaupassa.

Saatavilla myös t-paidat, hupparit, kangaskassit, lippikset sekä tottakai myös PIPAT:

JAA KAVEREILLESI:

Parhaat vitsikirjat: listaus vuodelle 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Vitsikirjat ovat parasta lukemista niin kesälomilla laiturinnokassa kuin kaamoksen keskellä talvella. Vitsikirjat kokoavat kansiinsa ikivihreitä vitsejä, jotka naurattavat vuodesta toiseen. Ehkäpä juuri siksi vitsikirjat ovat suosittuja lahjoja myös ystäville, perheenjäsenille ja miksei työpaikallekin taukohuoneeseen. Muutama vitsi piristää aina päivää – etenkin jos sen pääsee kertomaan muille.

Tässä kirjoituksessa teemme katsauksen verkkokauppojen tarjontaan, josta valitsimme erityisesti suomenkieliset vitsikirjat eri teemojen mukaan. Mainoslinkin kautta tekemästäsi ostoksesta saamme pienen palkkion, josta olemme erittäin kiitollisia.

The Vitsikirja 2023 (2023), Joachim Readme

Viidestoista vuosikerta osoittaa, että ”The Vitsikirja” on klassikko! 472 sivua täyttä tavaraa.

Puujalat (2018), Sauli Hirvonen

Yli 550 puujalkavitsiä esittelevät suomenkielen rikkautta. Puujalat-vitsikirjan idea on yksinkertainen: se joko naurattaa tai ei naurata.

Sukkelin kielioppi (2010), Jussi X. Hämäläinen

Sukkelin kielioppi vai kikkelin suolioppi? Rakastatko sananmuunnoksia? Niitähän piisaa tässä opuksessa! Sananmuunnosten häipywistä tawuista koostettuja jywiä sekä limerikkejä, kiwoilla rimmoilla patinoituja runoja.

Pieni suuri virolainen vitsikirja (2018), Ville Hytönen

Oletko kyllästynyt ruotsalaisvitseihin? Kokeile virolaisvitsejä, ne ovat paljon hauskempia! Tallinnansuomalaisen Ville Hytösen kokoamat naljailut ja kaskut rakkaille naapureillemme, virolaisille ja vironvenäläisille.

Etelä-pohojalaanen vitsikirja (2011), Eija Kuusisto & Jukka Kuusisto

Melkein 300 vitsiä Etelä-Pohojanmaasta ja murtehesta! Jos ystävä- tai lähipiiristä löytyy jussipaidassa viihtyvä pesunkestävä etelä-pohojanmaalainen, tässä loistava kirja.

Tämon kova juttu, se lukoo jokei pelekää.

Jonnen akateemiset ja vähemmän akateemiset jutut ja kaskut (2022), Jouni Suominen

Yli 150 juttua ja tarinaa merkkihenkilöistä maailmalla – fiktiivisiä blondeja, basisteja ja teekkareitakaan unohtamatta.

Tämä kaskukirja sopii liikelahjaksi yrityksille tai vaikkapa opiskelunsa päättäneille nuorille aikuisille, jotka ovat mitä ilmeisimmin törmänneet tässä kirjassa esitettyihin mielenkiintoisiin karaktereihin jo aiemmin elämänsä aikana.

Totuuksia tenavien suusta (2020), Juhani Töytäri

Vanhemmilta, isovanhemmilta ja päivähoitajilta kerättyjä ”totuuksia” lasten kanssa käydyistä keskusteluista.

Tenavat osaavat viihdyttää, sillä he näkevät maailman eri tavalla kuin aikuiset ihmiset.

”Olimme lasten kanssa viemässä kynttilöitä isovanhempieni haudalle. Joona oli hetken hiljaa ja totesi sitten innostuneena: ”Onpa käynyt hyvä säkä, kun on sattunut mummu ja vaari kuolemaan samaan monttuun!”

Suomalaisten painajaisia (2022), Karoliina Korhonen

Päähenkilö Matti arvostaa suomalaisia arvoja. Rauhaa, hiljaisuutta ja henkilökohtaista tilaa. Aina ei Matille käy, kuten Matti itse toivoisi. Hauskoja hetkiä ja tarinoita joihin voi samaistua suomalaisena!

Tiedätkö muita hyviä vitsikirjoja?

Lähetä meille viesti ja lisäämme parhaat mukaan!

Jopa Niilo22 arvostaa hyviä vitsikirjoja, jopa vuodelta 1984 löytyvää klassikkoa:

JAA KAVEREILLESI:

Hyvää syntymäpäivää – huumoria ja kuvia

Onko ystävän, puolison tai sukulaisen syntymäpäivät pian? Haluatko ilahduttaa häntä? Lähetä ”Hyvää syntymäpäivää” huumoritervehdys! Keräsimme tähän postaukseen alle useita eri kuvia, joita voit käyttää päivänsankarin piristämiseksi.

Skrollaa kuvien alle ja löydät syntymäpäivärunoja, joita voit lähettää ystävällesi!

Tyylikästä syntymäpäivää, vanha kuoma.

Hymyily auttaa vaikka vuosia tulee lisää!

Stevie Wonder toivottaa hyvää syntymäpäivää kaikille, joilla on näkökyky tallella tai poissa.

Synttärionnittelut Grumpy-kissalta.

Happy Burt Day – Burt Reynoldsin syntymäpäivätervehdys piristää aina.

Taianomaista syntymäpäivää taianomaiselle ihmiselle.

Hyvää syntymäpäivää -biisi. Lähetä tämä ystävällesi!

Hyvää syntymäpäivää – runoja ja onnitteluita

Haluatko lähettää persoonallisen syntymäpäivä-toivotuksen? Tsekkaa alta syntymäpäivään sopivia runoja ja aforismeja joita voit lähettää ystävällesi! Voit myös selata vitsi-arkistoamme ja lähettää hauskan vitsin kaverillesi.

Teet näin syntymäpäivästä paremman rakkaalle vastaanottajalle!

Aika käsittelee kevyesti niitä,
jotka ottavat sen kevyesti.

Aurinko paistaa,
ei huolen häivää.
Vietetään iloista
syntymäpäivää!

Elämäsi helminauhaan
tuli taas vuosi lisää.
Ikinuorena sydämesi
juhlasta juhlaan pysyy.

Et ole tulossa vanhemmaksi,
olet vain kypsymässä!

Älä huolehdi vanhenemista,
teet edelleen samoja tyhmiä juttuja,
ainoastaan hieman hitaammin.

Kun elämä antaa syntymäpäiviä,
syö kakkua!

Hyvää syntymäpäivää juhlistavia mukeja ja t-paitoja

Hauska muki: Täydellinen iskä - isänpäivälahja

Ihana muki isälle tai isoisälle lahjaksi! Sopii myös isänpäivälahjaksi! Katso tuote: https://nauruvirasto.fi/tuote-isanpaiva-muki

Äidille lahjaksi t-paita, jossa lukee ”Äidit ei laiskottele, ne rentoutuu”. Katso tuote: https://nauruvirasto.fi/tuote-aidit-ei-laiskottele

JAA KAVEREILLESI:

Video hämmentää: hän ei ole Tom Cruise

Usko tai älä, mutta tämä videolla esiintyvä henkilö ei ole oikeasti Tom Cruise! Kyseessä on ns. deepfake-video, jossa henkilön kasvot on korvattu toisen henkilön kasvoilla.

Deepfake-video on keino yhdistää koneoppivan tekoälyn avulla mm. tunnetun näyttelijän kasvot toisen henkilön kasvojen päälle. Lopputuloksena on hämmentävän aito video, kuten esimerkin videon kanssa käy ilmi. Toimituksellamme meni hetki ymmärtää, mistä oli kyse!

Kyseisellä videolla esiintyy herra nimeltä Miles Fisher, joka osaa muuntaa äänensä hyvin uskottavasti Tom Cruisen ääneksi. Hänen hiukset ja olemuksensa muistuttaa läheisesti Tom Cruisea.

Videon kuvaamisen jälkeen kasvot videolla vaihdetaan deepfake-ohjelmiston avulla, jolle on opetettu aidon Tom Cruisen kasvoja sisältävän videomateriaalin perusteella erilaiset ilmeet, kasvojen juonteet ja mikroilmeet.

Lopputulos on erittäin luonnollinen ja sen takia todella hämmentävä! Tässä alla video, jossa ”Tom Cruise” ja ”Paris Hilton” on luotu deepfake-teknologialla ja esitetään pariskuntana:

Yksi asia videolla paljastaa, ettei kyseessä ole oikea Tom Cruise: hän on oikeasti Paris Hiltonia lyhyempi!

JAA KAVEREILLESI:

Koiravideoista parhaimmat 2024

Koiravideot paljastavat, miten hauskoja nämä ihmisen parhaat ystävät ovatkaan! 😀 Tässä koiravideoiden parhaimmistoa.

Koirat reagoivat ympäröivään maailmaamme aivan uniikilla tavalla joka saa koirat tekemään mitä hauskempia asioita. Onneksi joskus videonauhotus on päällä, kun koirat tekevät hauskoja juttujaan ja saamme nauttia silloin niistä yhdessä! 🙂

Pystytkö katsomaan nämä koiravideot nauramatta?

Yritä olla nauramatta katsoessasi näitä koiravideoita ja haasta kaverisi mukaan! Kokeile kuinka pitkään kestit, sekä kumpi teistä voitti haasteen olla nauramatta.

Voi ei, oletko jo törmännyt näihin koiralta näyttäviin kakkuihin ja leivoksiin? Katso koirien ilmeet, kun näitä leivoksia ja kakkuja leikataan! 😛

Koiravideoissa joissa koirille käy mokia: naurattaahan se!

Video: Koiranpentujen hauskimmat!

Oletko nähnyt minkälaisia mokia koirille voi käydä? Nämä mokat naurattavat ja tekevät koiravideoista autenttisuudellaan ja suloisuudellaan vieläkin hauskempia! 🙂

JAA KAVEREILLESI:

Härski Kermit-sammakko vilauttelee kesäkurpitsaa

Kuvat: Maxamili (YouTube)

Mitä tapahtuu, kun imitaattori Maxamili suuntaa Omeglen videochattiin viihdyttämään tuntemattomia ihmisiä Kermit-sammakkona? Vastaus: takuuvarmasti hauskoja tilanteita! 😀

Etenkin kun Kermit ottaa esiin kesäkurpitsansa ja näyttää kaikille, miksi hän on Miss Piggyn mieleen! 🙂

Video: 10 miljoonaa katselukertaa saanut video, jossa Kermit on etsimässä ”tuhmia” naisia Omeglessa. Miehetkään eivät välty tämän irvokkaan sammakon touhuilta! 😉

Video: Kermit on kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi toivottamassa kaikille naisille onnea. 😀

Video: Kermit-sammakko on taas vauhdissa ja kesäkurpitsalta ei voi välttyä tälläkään videolla! 😛

Kuka on härskin Kermit-sammakon luonut imitaattori?

Kermit-sammakkoa esittää kanadalainen Maxamili, joka on tubettaja, videontuottaja ja striimaaja. Hänen muihin imitaatiohahmoihin kuuluu mm. Pennywise-klovni, Mikki Hiiri sekä joulua vihaava Grinch.

Härskiin huumoriin nojaava Maxamili tekee livelähetyksiä Omegle-videochat -tuokioistaan sekä peleistä, joissa hän aiheuttaa häiriöitä ja luo hauskoja tilanteita. Hänen monia hahmojaan on kopioitu ja mm. TikTokissa kiertää useita Kermit-hahmoon perustuvia halpoja kopioita videoissa.

Yksi hänen suosituimmista peleistään on GTA RP (Grand Theft Auto Roleplay), joka on massasuosion saaneen GTA V -pelin roolipelaamiseen jalostettu versio. Tässä roolipeliversiossa oikeat pelaajat ovat vuorovaikutuksessa toistensa kanssa, tekevät erilaisia tehtäviä ja pitävät hauskaa pysyen rooleissaan.

Seuraa Maxamilin peliaiheista YouTube-kanavaa: https://www.youtube.com/@MaxamiliGaming

JAA KAVEREILLESI:

Yritä olla nauramatta: hulvattomat kissavideot kokoelma 2024

Yritä olla nauramatta näille parhaimmille kissavideoille! Kissat ovat ehtymätön viihteen lähde, eikö vain? Rakastamme näitä pörröisiä ystäviämme ja perheenjäseniä. Joskus kun otat kameran käteesi ja nauhoitat, saatat saada jotain aivan hulvatonta tallennettua!

Näin kävi usean kissanomistajan kanssa ja tässä onkin vuoden 2022 hauskimmat kissavideot. Yritä pidätellä nauruasi mahdollisimman pitkään ja katso, kuinka pitkälle selvisit!

Voi ei näitäkin kissa-parkoja:

JAA KAVEREILLESI:

VITSIKATEGORIAT

INSTAGRAM

UUSIMMAT VITSIT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa vitsit sähköpostiisi. Toimitus kerran viikossa. Emme spämmää tai myy tietojasi ulkopuolisille.

Tilaa uutiskirje widget

UUSIMMAT MEEMIT

MEIDÄN OMAN VERKKOKAUPAN HUPITUOTE

Hauska muki: selvisin palaverista

Toimiston kruunaamattomalle vitsiniekalle sopiva muki. Mietippä pomon ilmettä, kun marssit muki kädessä palaveriin. Tai alaisten ilmettä, kun olet se firman pomo, jolla on tämä muki. Oli tilanne mikä tahansa, tämä muki sopii kenen tahansa työpöydälle. Osta Nauruviraston kaupasta!

Tilaa naurua suoraan sähköpostiisi – tilaa uutiskirje!

Tilaa uusimmat vitsit uutiskirjeenä sähköpostiisi! Lähetämme kerran viikossa hauskimmat ja uusimmat vitsit uutiskirjetilaajille.

Uutiskirjeen tilaus onnistui!