XetNET webhotelli alk. 1,37 €/kk

Tämän hetken suosituimmat vitsikategoriat: isävitsit, härskit vitsit, parhaat vitsit, lyhyet vitsit.

Video hämmentää: hän ei ole Tom Cruise

Usko tai älä, mutta tämä videolla esiintyvä henkilö ei ole oikeasti Tom Cruise! Kyseessä on ns. deepfake-video, jossa henkilön kasvot on korvattu toisen henkilön kasvoilla.

Deepfake-video on keino yhdistää koneoppivan tekoälyn avulla mm. tunnetun näyttelijän kasvot toisen henkilön kasvojen päälle. Lopputuloksena on hämmentävän aito video, kuten esimerkin videon kanssa käy ilmi. Toimituksellamme meni hetki ymmärtää, mistä oli kyse!

Kyseisellä videolla esiintyy herra nimeltä Miles Fisher, joka osaa muuntaa äänensä hyvin uskottavasti Tom Cruisen ääneksi. Hänen hiukset ja olemuksensa muistuttaa läheisesti Tom Cruisea.

Videon kuvaamisen jälkeen kasvot videolla vaihdetaan deepfake-ohjelmiston avulla, jolle on opetettu aidon Tom Cruisen kasvoja sisältävän videomateriaalin perusteella erilaiset ilmeet, kasvojen juonteet ja mikroilmeet.

Lopputulos on erittäin luonnollinen ja sen takia todella hämmentävä! Tässä alla video, jossa ”Tom Cruise” ja ”Paris Hilton” on luotu deepfake-teknologialla ja esitetään pariskuntana:

Yksi asia videolla paljastaa, ettei kyseessä ole oikea Tom Cruise: hän on oikeasti Paris Hiltonia lyhyempi!

Anna äänesi

Kuinka hauskana pidit tätä?

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Ääniä annettu: 0

Kukaan ei ole vielä jättänyt arvostelua

JAA KAVEREILLESI:

VITSIKATEGORIAT

INSTAGRAM

UUSIMMAT VITSIT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa vitsit sähköpostiisi. Toimitus kerran viikossa. Emme spämmää tai myy tietojasi ulkopuolisille.

Tilaa uutiskirje widget

UUSIMMAT MEEMIT

MEIDÄN OMAN VERKKOKAUPAN HUPITUOTE

Hauska muki: selvisin palaverista

Toimiston kruunaamattomalle vitsiniekalle sopiva muki. Mietippä pomon ilmettä, kun marssit muki kädessä palaveriin. Tai alaisten ilmettä, kun olet se firman pomo, jolla on tämä muki. Oli tilanne mikä tahansa, tämä muki sopii kenen tahansa työpöydälle. Osta Nauruviraston kaupasta!

Tilaa naurua suoraan sähköpostiisi – tilaa uutiskirje!

Tilaa uusimmat vitsit uutiskirjeenä sähköpostiisi! Lähetämme kerran viikossa hauskimmat ja uusimmat vitsit uutiskirjetilaajille.

Uutiskirjeen tilaus onnistui!