XetNET webhotelli alk. 1,37 €/kk

Tämän hetken suosituimmat vitsikategoriat: isävitsit, härskit vitsit, parhaat vitsit, lyhyet vitsit.

Parhaat vitsikirjat: listaus vuodelle 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Vitsikirjat ovat parasta lukemista niin kesälomilla laiturinnokassa kuin kaamoksen keskellä talvella. Vitsikirjat kokoavat kansiinsa ikivihreitä vitsejä, jotka naurattavat vuodesta toiseen. Ehkäpä juuri siksi vitsikirjat ovat suosittuja lahjoja myös ystäville, perheenjäsenille ja miksei työpaikallekin taukohuoneeseen. Muutama vitsi piristää aina päivää – etenkin jos sen pääsee kertomaan muille.

Tässä kirjoituksessa teemme katsauksen verkkokauppojen tarjontaan, josta valitsimme erityisesti suomenkieliset vitsikirjat eri teemojen mukaan. Mainoslinkin kautta tekemästäsi ostoksesta saamme pienen palkkion, josta olemme erittäin kiitollisia.

The Vitsikirja 2023 (2023), Joachim Readme

Viidestoista vuosikerta osoittaa, että ”The Vitsikirja” on klassikko! 472 sivua täyttä tavaraa.

Puujalat (2018), Sauli Hirvonen

Yli 550 puujalkavitsiä esittelevät suomenkielen rikkautta. Puujalat-vitsikirjan idea on yksinkertainen: se joko naurattaa tai ei naurata.

Sukkelin kielioppi (2010), Jussi X. Hämäläinen

Sukkelin kielioppi vai kikkelin suolioppi? Rakastatko sananmuunnoksia? Niitähän piisaa tässä opuksessa! Sananmuunnosten häipywistä tawuista koostettuja jywiä sekä limerikkejä, kiwoilla rimmoilla patinoituja runoja.

Pieni suuri virolainen vitsikirja (2018), Ville Hytönen

Oletko kyllästynyt ruotsalaisvitseihin? Kokeile virolaisvitsejä, ne ovat paljon hauskempia! Tallinnansuomalaisen Ville Hytösen kokoamat naljailut ja kaskut rakkaille naapureillemme, virolaisille ja vironvenäläisille.

Etelä-pohojalaanen vitsikirja (2011), Eija Kuusisto & Jukka Kuusisto

Melkein 300 vitsiä Etelä-Pohojanmaasta ja murtehesta! Jos ystävä- tai lähipiiristä löytyy jussipaidassa viihtyvä pesunkestävä etelä-pohojanmaalainen, tässä loistava kirja.

Tämon kova juttu, se lukoo jokei pelekää.

Jonnen akateemiset ja vähemmän akateemiset jutut ja kaskut (2022), Jouni Suominen

Yli 150 juttua ja tarinaa merkkihenkilöistä maailmalla – fiktiivisiä blondeja, basisteja ja teekkareitakaan unohtamatta.

Tämä kaskukirja sopii liikelahjaksi yrityksille tai vaikkapa opiskelunsa päättäneille nuorille aikuisille, jotka ovat mitä ilmeisimmin törmänneet tässä kirjassa esitettyihin mielenkiintoisiin karaktereihin jo aiemmin elämänsä aikana.

Totuuksia tenavien suusta (2020), Juhani Töytäri

Vanhemmilta, isovanhemmilta ja päivähoitajilta kerättyjä ”totuuksia” lasten kanssa käydyistä keskusteluista.

Tenavat osaavat viihdyttää, sillä he näkevät maailman eri tavalla kuin aikuiset ihmiset.

”Olimme lasten kanssa viemässä kynttilöitä isovanhempieni haudalle. Joona oli hetken hiljaa ja totesi sitten innostuneena: ”Onpa käynyt hyvä säkä, kun on sattunut mummu ja vaari kuolemaan samaan monttuun!”

Suomalaisten painajaisia (2022), Karoliina Korhonen

Päähenkilö Matti arvostaa suomalaisia arvoja. Rauhaa, hiljaisuutta ja henkilökohtaista tilaa. Aina ei Matille käy, kuten Matti itse toivoisi. Hauskoja hetkiä ja tarinoita joihin voi samaistua suomalaisena!

Tiedätkö muita hyviä vitsikirjoja?

Lähetä meille viesti ja lisäämme parhaat mukaan!

Jopa Niilo22 arvostaa hyviä vitsikirjoja, jopa vuodelta 1984 löytyvää klassikkoa:

Anna äänesi

Kuinka hauskana pidit tätä?

Keskimääräinen arvio 5 / 5. Ääniä annettu: 1

Kukaan ei ole vielä jättänyt arvostelua

JAA KAVEREILLESI:

VITSIKATEGORIAT

INSTAGRAM

UUSIMMAT VITSIT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa vitsit sähköpostiisi. Toimitus kerran viikossa. Emme spämmää tai myy tietojasi ulkopuolisille.

Tilaa uutiskirje widget

UUSIMMAT MEEMIT

MEIDÄN OMAN VERKKOKAUPAN HUPITUOTE

Hauska muki: selvisin palaverista

Toimiston kruunaamattomalle vitsiniekalle sopiva muki. Mietippä pomon ilmettä, kun marssit muki kädessä palaveriin. Tai alaisten ilmettä, kun olet se firman pomo, jolla on tämä muki. Oli tilanne mikä tahansa, tämä muki sopii kenen tahansa työpöydälle. Osta Nauruviraston kaupasta!

Liity hulvattoman hauskaan seuraamme – Tilaa vitsien uutiskirje!

Tilaa Nauruviraston uutiskirje! Saat kerran viikossa kaikki uusimmat vitsit suoraan sähköpostiisi. Lupaamme, ettemme spämmää. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa.

Uutiskirjeen tilaus onnistui!