XetNET webhotelli alk. 1,37 €/kk

Tämän hetken suosituimmat vitsikategoriat: isävitsit, härskit vitsit, parhaat vitsit, lyhyet vitsit.

Naisen ja miehen halut koetuksella

En ole täysin ikinä ymmärtänyt, miten miesten ja naisten seksuaaliset himot eroavat toisistaan. Enkä koskaan sitä maskuliininen-feminiininen juttua. Ja aina väitetään, että naiset muka ajattelevat sydämellään ja miehet ajattelevat peniksellään. Ei pidä paikkaansa! Esimerkiksi:

Eräänä iltana menin tyttöystäväni kanssa nukkumaan. Himoni alkoi jyllätä kun näin hänet alasti ja ehdotin vaakamamboa hurmaavilla eleilläni ja casanovamaisella katseellani.

Tyttöystävä torppasi suunnitelmani nopeasti: ”Sori kulta. Nyt ei vaan tunnu siltä. Mä vaan haluisin, että pitäisit mua lähellä, halaisit ja silittelisit mua.”

Minä jo kovana innostuksesta jyrähdin: ”SIIS MITÄ?!” Ajattelin, että mitähän hittoa tämä nyt oli! Kulli on täydessä iskuvalmiudessa, rykmentti on valmiina laukaisemaan ammukset ja mitä: pitäisi vaan halailla ja silitellä? Ihan kuin olisit ollut vesi-greippi -dieetillä kolme viikkoa ja eteen tuodaan perhepitsa, sisäfilepihvi ja pekonilla terästetty herkkupurilainen, jota pitäisi tyytyä vain haistelemaan. Ei saatana!

Tyttöystäväni jatkoi: ”Et vain ole samalla tasolla minun henkisten ja naisellisten tarpeideni kanssa. Siksi en voi tyydyttää miehisiä tarpeitasi aina, kun sitä haluaisit. Etkö voisi vain rakastaa minua tällaisena, kuin olen? Ei sellaisena, mitä makuuhuoneessa teen vuoksesi?”

Ymmärsin heti, ettei mitään seksuaalista tule tapahtumaan tänä iltana. Erektiooni pakkautunut veri palasi takaisin aivoihini pikkuhiljaa ja pystyin ajattelemaan taas asioita.

Sitten kun olin 2 tuntia kieriskellyt sängyssä, sain mieleeni mestarillisen suunnitelman. Tällä punnittaisiin tyttöystäväni hengellinen kyvykkyys.

Koitti seuraava päivä. Otin vapaata töistä ja ehdotin, että menisimme tyttöystäväni kanssa viettämään mukavaa päivää yhdessä. Vein hänet laadukkaaseen ranskalaiseen bistroon nauttimaan lounasta. Sitten suuntasimme Stockmannille. Vietimme aikaa ja hän kokeili useita erilaisia merkkivaatteita. Hän ei osannut päättää minkä ottaa, joten ehdotin hänelle: ”Otetaan ne kaikki!”

Voi kuinka hänen katseensa kirkastui. Jokainen pusero, neule ja hame napattiin kyytiin. Pyysin Stockmannin henkilökuntaa auttamaan vaatteiden kantamisessa.

Hän halusi myös uudet kengät. Ehdotin, että otetaan kengät jokaiselle uudelle asukokonaisuudelle joita hän löysi.

Koruthan piti saada myös asuihin sopivaksi, eli suuntasimme koruosastolle. Hän valitsi itselleen timanttiset korvakorut, Rolexin kellon, kaulakorun timanteilla sekä tietenkin timanttisormuksen.

Hän oli innostunut ja täynnä onnea. En ole koskaan nähnyt häntä näin onnellisena. Hän sanoi: ”Tämä on juuri sitä, mistä olen aina uneksinut! Rakastan sinua valtavasti!”

Hän jopa ehdotti seksiä sovituskopissa. Mielenkiintoista.

Kun Stockmannin henkilökunta oli kantanut kaikki hänen ostoksensa kassalle odottamaan, hän totesi: ”Nyt olen löytänyt kaiken mitä haluan. Mennäänkö kassalle?”

Katsoin häntä syvälle silmiin, otin hänet lähelle ja sanoin: ”Sori kulta. Nyt ei vaan tunnu siltä.”

Tyttöystäväni kasvoilla hymy muuttui kulmien kurtisteluun, hänen suunsa loksahti auki ja hän sanoi epäluuloinen ilme kasvoillaan: ”SIIS MITÄ?!”

Sanoin hänelle rauhalliseen äänensävyyn: ”Minä vain halusin, että pitäisit näitä vaatteita ja koruja sylissäsi. Minusta tuntuu, ettet ole samalla tasolla minun miehisten ja taloudellisten tarpeideni kanssa, jotta voisin tyydyttää sinun tarpeesi naisena.”

Juuri kun hänen ilmeensä oli muuttumassa suuttumisen ja raivon partaalla olevan mielipuolen näköiseksi, sanoin hänelle: ”Mikset voi vain rakastaa minua tällaisena kuin olen, ei sellaisena, mitä voisin sinulle ostaa?”

No, sanomattakin selvää, että seksiä ei tipu tänään, tai edes tämän kuun aikana. Mutta ainakin tyttöystävän tietää nyt, miltä miehestä voi tuntua.”

Anna äänesi

Kuinka hauskana pidit tätä?

Keskimääräinen arvio 3 / 5. Ääniä annettu: 4

Kukaan ei ole vielä jättänyt arvostelua

JAA KAVEREILLESI:

VITSIKATEGORIAT

INSTAGRAM

UUSIMMAT VITSIT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa vitsit sähköpostiisi. Toimitus kerran viikossa. Emme spämmää tai myy tietojasi ulkopuolisille.

Tilaa uutiskirje widget

UUSIMMAT MEEMIT

MEIDÄN OMAN VERKKOKAUPAN HUPITUOTE

Hauska muki: selvisin palaverista

Toimiston kruunaamattomalle vitsiniekalle sopiva muki. Mietippä pomon ilmettä, kun marssit muki kädessä palaveriin. Tai alaisten ilmettä, kun olet se firman pomo, jolla on tämä muki. Oli tilanne mikä tahansa, tämä muki sopii kenen tahansa työpöydälle. Osta Nauruviraston kaupasta!

Piristä päivääsi naurulla: Tilaa vitsit uutiskirjeenä!

Tilaa Nauruviraston uutiskirje! Saat kerran viikossa uusimmat vitsit sähköpostiisi.

Uutiskirjeen tilaus onnistui!