XetNET webhotelli alk. 1,37 €/kk

Tämän hetken suosituimmat vitsikategoriat: isävitsit, härskit vitsit, parhaat vitsit, lyhyet vitsit.

Lääkärin ihmekone

Miehellä oli kyynärpää kipeä, jonka takia hän suuntasi lääkäriin. Lääkäri antoi miehelle purkin. ”Virtsaa purkkiin, kaada purkki käytävällä olevaan automaattiin ja maksa automaatin veloitus 5 € maksukortilla”, lääkäri neuvoi.

Mies toimi kuten lääkäri ohjeisti. Kone raksutteli hetken aikaa ja tulosti lapun ulos. Lapussa luki, että miehellä on tenniskyynärpää. Lappu sisälsi myös hoito-ohjeet vaivaan.

Mies oli mielissään ja toimi tenniskyynärpäänsä suhteen hoito-ohjeitten mukaisesti. Alati uteliaana mies kuitenkin ihmetteli, että miten tuo ihmekone oikein toimii. Hetken päästä hän keksi, että kokeilisi ihmekoneen kykyjä tunnistaa oireet hieman vaikeammin.

Mies hankki ensin virtsanäytteet vaimoltaan ja tyttäreltään, jotka hän sekoitti keskenään. Sitten hän lorautti joukkoon hieman perheen Citroenin jäähdytysnestettä. Lopuksi hän runkkasi vielä mällinsä nesteiden sekaan.

Tämän jälkeen mies suunnisti terveyskeskukseen ja meni suoraan automaatille. 5 euron maksun jälkeen ihmekone taas alkoi raksuttamaan cocktailin sisältöä.

Ihmekoneella kesti selvästi pidempään edelliseen kertaan verrattuna, mutta lopulta se sylkäisi ulos lapun, jossa luki: ”Vaimosi käy vieraissa. Tyttäresi on raskaana. Autosi hajoaa pian. Lopeta hyvä mies runkkaaminen, se on pahasta tenniskyynärpäällesi.”

Anna äänesi

Kuinka hauskana pidit tätä?

Keskimääräinen arvio 4.8 / 5. Ääniä annettu: 4

Kukaan ei ole vielä jättänyt arvostelua

JAA KAVEREILLESI:

VITSIKATEGORIAT

INSTAGRAM

UUSIMMAT VITSIT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa vitsit sähköpostiisi. Toimitus kerran viikossa. Emme spämmää tai myy tietojasi ulkopuolisille.

Tilaa uutiskirje widget

UUSIMMAT MEEMIT

MEIDÄN OMAN VERKKOKAUPAN HUPITUOTE

Hauska muki: selvisin palaverista

Toimiston kruunaamattomalle vitsiniekalle sopiva muki. Mietippä pomon ilmettä, kun marssit muki kädessä palaveriin. Tai alaisten ilmettä, kun olet se firman pomo, jolla on tämä muki. Oli tilanne mikä tahansa, tämä muki sopii kenen tahansa työpöydälle. Osta Nauruviraston kaupasta!

Liity hulvattoman hauskaan seuraamme – Tilaa vitsien uutiskirje!

Tilaa Nauruviraston uutiskirje! Saat kerran viikossa kaikki uusimmat vitsit suoraan sähköpostiisi. Lupaamme, ettemme spämmää. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa.

Uutiskirjeen tilaus onnistui!